Λίγα λόγια από τους συντάκτες του betmaniacs.gr

 

Δυνατές προβλέψεις για δυνατά ταμεία….

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του site μας, είμαστε μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι ασχολούμαστε με το “μαγικό” χώρο του στοιχήματος σαν ΧΟΜΠΥ, σε καθημερινή βάση. Η καθημερινή μας αυτή ενασχόληση, μας έδωσε την ιδέα να μοιραζόμαστε τις σκέψεις, καθώς επίσης και τις προβλέψεις μας για τους αθλητικούς και κυρίως τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με άλλους ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με το στοίχημα. Η ιδέα μας αυτή υλοποιήθηκε με τη σελίδα μας www.betmaniacs.gr.

Στο betmaniacs δεν θα βρείτε αναλύσεις “ειδικών” ή “γκουρού” του στοιχηματισμού, παρά μόνο προσωπικές απόψεις των συντακτών του. Εξάλλου, το στοίχημα ΔΕΝ είναι τρόπος για να βγάλεις εύκολα χρήματα ούτε μπορεί να αποτελέσει μέσο βιοπορισμού. Η σύνεση είναι ο βασικός κανόνας των παικτών του στοιχήματος (για περισσότερες συμβουλές-tips πατήστε εδώ). Επομένως, με τις προτάσεις μας ΔΕΝ υποσχόμαστε σίγουρα κέρδη. ‘Αλλωστε όλα τα προγνωστικά που θα βρείτε στη σελίδα μας είναι σημεία τα οποία παίζουμε και εμείς.

Από την πλευρά μας, λοιπόν, σας καλωσορίζουμε στην προσπάθειά μας αυτή και περιμένουμε τη συμμετοχή σας σ’ αυτή, επικοινωνώντας μαζί μας είτε στο email της σελίδας μας εδώ, είτε στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/betmaniacs . Καλή αρχή σε όλους μας και… καλά κέρδη.

twittergoogle_plusmailby feather