Συμβουλές - TipsΣτην ενότητα Εργαλεία θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που… χρειάζονται σε κάθε παίχτη στοιχήματος. Το πρώτο (και σημαντικότερο για εμάς) είναι οι Συμβουλές – Tips, που θα πρέπει να έχει στο μυαλό του κάθε παίχτης στοιχήματος. Και εκείνος που παίζει χρόνια καθώς και αυτός που είναι νεοεισερχόμενος στο χώρο. Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το ποντάρισμα σε κάθε είδους αγώνες (ποδοσφαιρικούς, μπασκετικούς, F1 κλπ) αποτελεί τζόγο,οπότε δεν πρέπει να παρεκτρεπόμαστε και να παρασυρόμαστε, παίζοντας χρήματα τα οποία μπορεί να μας λείψουν από κάτι πιο σημαντικό.

tziroi

Στη συνέχεια θα βρείτε τους τζίρους που γίνονται στα ματς που προσφέρονται για στοιχηματισμό καθημερινά. Οι τζίροι (δηλαδή τα ποσά που έχουν παιχτεί στα σημεία και στην κατηγορία over/under) πέρα από ένα στατιστικό στοιχείο, μπορεί να βοηθήσουν τον παίχτη, καθώς αρκετές φορές οι bookmakers μπορεί να κάνουν κάποια “μικρολαθάκια” στα σετ των αποδόσεων, όπως για παράδειγμα χαμηλή απόδοση στο “θεωρητικό” φαβορί, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο παίχτης και να ποντάρει, σ’ αυτό που λέμε στη “στοιχηματική διάλεκτο”, “κόντρα” στο φαβορί. Επίσης, κοιτώντας την τάση πονταρίσματος ενός σημείου, μπορούμε να προλάβουμε μία ενδεχόμενη πτώση της απόδοσής του λόγω του αυξανόμενου τζίρου που δέχεται το σημείο αυτό ή ακόμα να προλάβουμε να μην ποντάρουμε το σημείο αυτό, λόγω της ανοδικής τάσης που τυχόν να έχει το αντίθετο σημείο από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας να ποντάρουμε.

Τέλος, στην κατηγορία Εργαλεία θα βρείτε και την ενότητα livescores. Μία χρήσιμη ενότητα,

livescores

στην οποία ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε το σκορ και το λεπτό στο οποίο βρίσκεται το ματς που έχετε ποντάρει,καθώς και οποιουδήποτε άλλου ματς προσφέρεται για στοιχηματισμό. Ταυτόχρονα μπορείτε να δείτε και την ώρα που ξεκινάει κάποιος αγώνας στον οποίο θέλετε να ποντάρετε

(οι ώρες των αγώνων είναι σε ώρα Ελλάδας).

Στο betmaniacs.gr, εκτός από τα προγνωστικά που θα βρείτε στις κατηγορίες του, θέλουμε να προσφέρουμε στο χρήστη του και όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες γύρω από το στοίχημα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ). Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τη σελίδα μας όσο το δυνατόν πληρέστερη, δίνοντας στον παίχτη όσο το δυνατόν περισσότερα Εργαλεία, θέλουμε και τη δική σας συμμετοχή, στέλνοντάς μας και τις δικές σας ιδέες στο email της σελίδας μας info@betmaniacs.gr.

twittergoogle_plusmailby feather